Baghete

Formular cerere oferta

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Baghete pentru sudarea otelurilor carbon
  OK Tigrod 12.64 este o tija/ bagheta solida M4-Si-W4Si1 / ER70S-6, acoperita cu cupru, pentru sudarea GTAW de oteluri nealiate, folosita in constructii generale, fabricarea vaselor sub presiune si constructia navelor. Are un continut usor mai mare de mangan si siliciu decat OK Tigrod 12.61, pentru a creste rezistenta metalelor de sudura. Acest lucru implica, de asemenea, sensibilitatea scazuta la impuritatile de suprafata si contribuie la sudari netede si solide. Diametru: Ø 3.2 mm Lungime: 1000 mm
  Baghete pentru sudarea otelurilor aliate
  Baghete vergele de inox , rezistente la coroziune, aliate cu crom-nichel-molibden pentru sudarea aliajelor autentice din aliaje de 18% Cr-8% Ni si 18% Cr-10% Ni-3% Mo. Baghetele 316LSI au o buna rezistenta generala la coroziune, in special la coroziunea in medii acide si clorurate. Aliajul are un conținut scazut de carbon, ceea ce il face deosebit de util atunci cand exista un risc de coroziune intergranulara / intercristalina. Aliajul este utilizat pe scara larga in industria chimica si de prelucrare a alimentelor, precum si in constructia de nave si diferite tipuri de structuri arhitecturale.
  Baghete pentru sudarea otelurilor slab aliate
  OK Tigrod 13.09 este o tija flux aliata cu 0.5 Mo, acoperita cu cupru, pentru sudura GTAW oteluri rezistente la fluaj sau de acelasi tip, cum ar fi tevile din recipientele sub presiune si cazanele cu o temperatura de lucru de pana la aproximativ 500 °C.

  Date tehnice

  Diametru: Ø 2.0 mm Lungime: 1000 mm
  Quick Contact Icon
  Quick Menu Icon Products
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.