Echipament de protectie

Temperaturile ridicate, arcurile electrice de mare intensitate şi piesele fierbinţi fac parte din viața de zi cu zi a fiecărui sudor. Echipamentul individual de protecţie marca Fronius, pe scurt EIP, protejează sudorul pentru fiecare aplicație.

ECHIPAMENT DE PROTECŢIE FRONIUS PENTRU SUDORI, CONCEPUT SĂ RĂSPUNDĂ CELOR MAI ÎNALTE CERINŢE
  • materiale conform standardelor şi verificate la temperaturi înalte
  • ochelari de protecţie şi îmbrăcăminte de protecţie rezistenţi/rezistentă la raze UV
  • protecţie împotriva stropilor în toate locurile expuse
  • funcţional şi extrem de confortabil

Noua colecţie de îmbrăcăminte de lucru Fronius pentru sudori îndeplineşte toate aceste cerinţe, la cea mai înaltă calitate.

Linia HighEnd: Această linie de înaltă calitate convinge prin detalii, ca de exemplu pensa pentru mişcare de pe spate, dungile semnalizatoare de la toate extremităţile şi buzunarele practice, care sporesc confortul la purtare, libertatea de mişcare şi vizibilitatea sudorului. Pentru protecţia suplimentară a acestuia, porţiunile echipamentului de protecţie expuse unei solicitări deosebite sunt executate cu dublură.

Linia Basic: Îmbrăcămintea de lucru optimă pentru persoanele din a căror fişă a postului fac parte şi lucrările de sudare. Această îmbrăcăminte cu buzunare practice este funcţională şi oferă un confort ridicat la purtare.

Citeste mai mult Cere oferta

Formular cerere oferta

    Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.