Electrozi

Formular cerere oferta

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Electrozi pentru sudarea otelurilor carbon
  BOHLER FOX 7018 este un electrod bazic proiectat pentru suduri de inalta calitate . Avand un continut scazut de hidrogen, este potrivit pentru sudarea otelurilor cu puritate scazuta si continut ridicat de carbon.
  Electrozi pentru sudarea otelurilor aliate
  Electrozi 63.30 electrozi din otel inoxidabil cu continut foarte scazut de carbon pentru sudarea otelurilor de tip 18Cr12Ni3Mo (AISI 316L). De asemenea, este potrivit pentru sudarea a otelurilor inoxidabile stabilizate de compozitie similara, cu exceptia cazului in care trebuie respectată intreaga rezistenta la curgere a metalului de baza. Detalii tehnice:
  • Diametru electrozi: 1.6 mm;
  • Lungime: 300 mm;
  • Curent de sudare: 60-90 A;
  Electrozi Incarcare dura
  OK Weartrode 62 este un electrod pentru incarcari dure care depune un metal sudat cu o fracție de volum mare de carburi fine într-o matrice martensitică. Electrozii OK 84 84 sunt proiectati pentru protecția pieselor supuse abraziunii severe de rocă, nisip, ciment etc. Aplicații: Echipamente de foraj in pământ, ciocane, răzuitoare, cuțite, șuruburi transportoare, etc. Clasificare  :  E10-UM-60-GP
  Electrozi pentru sudarea neferoaselor
  Este un electrod pentru sudarea cuprului și bronzurilor, în special a bronzurilor din staniu. OK 94.25 este potrivit de asemenea pentru placarea oțelurilor și pentru lucrări de reparație la scară mică la fontele sudabile. Acesti electrozi sunt folositi si pentru repararea și construcția pieselor turnate, cum ar fi: valve, pompe, carcase, suprafețele lagarelor etc.
  Caracteristici tehnice
  Tip electrod OK 94.25
  Standard de clasificare  DIN 1733 EL-CuSn7
  Quick Contact Icon
  Quick Menu Icon Products
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.