iWave 300i DC

iWave: Libertate deplină pentru a vă elibera potențialul de sudare

Calitate superioară – pentru fiecare sudură și fiecare material: cu energie liniară țintită și funcție de amorsare îmbunătățită, iWave vă oferă control maxim asupra arcului electric, simultan cu reducerea semnficativă a întârzierilor la amorsare.

Toate comenzile de operare ale seriei iWave au fost proiectate pentru un control maxim. Acest lucru face ca sistemele să fie intuitiv de utilizat. Indiferent dacă este vorba despre WIG, MIG/MAG sau sudare cu electrod învelit: Cu iWave 300i şi opţiunea Multiproces PRO vă asiguraţi libertatea deplină și vă eliberați potențialul de sudare.

Cea mai importantă diferenţă faţă de aparatele multiprocedeu uzuale: pe lângă toate funcţiile WIG hightech, aveţi acces la toate variantele procedeului MIG/MAG. Din pachetele de sudare modulare puteţi combina exact funcţiile de care aveţi nevoie: Standard, Puls, PMC, LSC şi CMT. Este posibilă şi sudarea cu electrod învelit profesională - cu sudarea electrozilor celulozici ca punct forte.

Aparatele sunt destinate uzului profesional şi industrial, pentru aplicaţii MIG/MAG şi WIG manuale și automatizate pentru sudare cu oţel nealiat şi oţel slab aliat, oţel crom-nichel înalt aliat, aluminiu, aliaje de aluminiu şi magneziu. Sursele de curent sunt concepute pentru:

 • Industria automobilelor şi furnizorii acesteia,
 • Construcţia de maşini şi autovehicule feroviare,
 • Construcţia de instalaţii chimice,
 • Construcţia de aparate,
 • Şantiere navale.

Prin intermediul sistemului de autorizare integrat, puteţi aloca drepturi individuale fiecărui utilizator. La autentificarea cu card sau breloc, sistemul identifică imediat funcţiile pentru care utilizatorul este sau nu autorizat. În cazul în care doriţi să alocaţi şi să administraţi la nivel centralizat autorizările pentru mai multe sisteme de sudare, există soluţia potrivită prin intermediul Central User Management.

Pentru a descoperi întregul potențial al aparatului, se poate activa licența de probă pentru 10 ore-arc.

Citeste mai mult Cere oferta

Formular cerere oferta

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Energie liniară precis direcţionată - Control maxim asupra băii de metal topit

  Funcția CycleTIG oferă control maxim asupra arcului electric şi astfel, asupra energiei liniare. Datorită timpilor de sudare reduşi, se păstrează rapid și sigur controlul asupra băii de metal topit. Şi puteţi suda astfel deosebit de uşor chiar şi cele mai subţiri materiale.

  Operare intuitivă - Navigare grafic-dinamică prin meniu în peste 30 de limbi

  Aparatul dispune de o navigare intuitivă prin meniu, pentru a putea regla, în timpul sudării, chiar și cu mănuși, în mod direct şi sigur setările dorite. Toţi parametrii de lucru, inclusiv 5 EasyJob-uri și 3 parametri definiți de utilizator, se găsesc în nivelul 1 al meniului.

  Amorsări reproductibile - Întârziere a amorsării cu până la 71 % mai redusă

  Datorită funcției inteligente de amorsare cu polaritate inversată RPI auto, se obțin amorsări rapide şi reproductibile, indiferent de compoziţia materialului şi fără ajustarea manuală a parametrilor de amorsare.

  1 aparat pentru toate procedeele

  iWave şi Multiproces PRO reprezintă libertatea dvs. absolută în timpul sudării. Pe lângă toate funcţiile WIG, puteţi suda doar cu un singur aparat și toate variantele procedeului MIG/MAG. Profitaţi de conceptul modular şi extindeţi-vă platforma de sisteme de sudare hightech în perfectă concordanţă cu nevoile dvs., cu Pachetele de Sudare Standard, Puls, PMC, LSC sau CMT.

  Pregătit pentru Industria 4.0 - Transfer de date şi autentificare fără contact

  Pentru o utilizare optimă, iWave 300i DC suportă WLAN, Bluetooth şi NFC, cele mai importante standarde de conectare.

  Tensiune de reţea 3 x 400 V
  Siguranţă fuzibilă de reţea (lentă) 16 A inert
  Domeniul curentului de sudare - WIG 3-300 A
  Domeniul curentului de sudare - Electrod învelit 10-300 A
  Domeniul curentului de sudare - MIG/MAG 3-300 A
  Curent de sudare 10 min/100% DA 240 A
  Tensiune de lucru - WIG 10,1-26,0 V
  Tensiune de lucru - Electrod învelit 20,4-32,0 V
  Tensiune de lucru - MIG/MAG 14,2-29,0 V
  Tensiune de mers în gol 99 V
  Consumul de energie în stare inactivă la 400 V 39,7 W
  Clasă de protecţie IP 23
  Dimensiuni L x l x h 700 x 300 x 510 mm
  Greutate 40 kg
  • OPT/i Jobs - Este posibilă vizualizarea, editarea și salvarea a până la 1000 de Job-uri și 5 EasyJob-uri.
  • OPT/i Documentation - Permite documentarea valorilor momentane, la rată de eșantionare de 100 ms.
  • OPT/i Limit Monitoring - Permite definirea și monitorizarea valorilor limită.
  • OPT/i Puls Pro - Această opțiune extinde funcțiile standard de reglare a curentului de impuls și a frecvenței impulsului de până la 2 kHz, cu reglarea curentului de fundal și a duratei active pentru impulsuri de frecvențe de până la 10 kHz.
  • OPT/i Cycle TIG - Energia liniară precis direcționată este de un real folos la sudarea tablelor subțiri și pentru obținerea unor suduri cu aspect perfect, fără culori de revenire.

  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.