Placare

Formular cerere oferta

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Celulă de placare compactă
  Procedeu de sudare: TIG cu sârmă caldă  / SPEEDCLAD TWIN Celula de placare compactă a fost dezvoltată special pentru a permite placarea eficientă a componentelor ce au diametru de maxim de 1 metru și greutatea de maxim 2500 kg. În ciuda modelul compact, acest sistem este extrem de puternic, si nu lasă nimic de dorit datorită ușurinței în utilizare, mișcărilor precise și facilităților extinse de documentare.
  Sistem de placare convențional
  Procedeu de sudare: TIG cu sârmă caldă  / SPEEDCLAD TWIN Combinația de coloane cu braț, masă de rotație și sursă de sudare oferă flexibilitate maximă, croită pentru aplicația dumneavoastră.
  ETR – rotire continuă a pistoletului
  Procedeu de sudare: TIG cu sârmă caldă  / SPEEDCLAD TWIN În cele mai multe cazuri, componentele mari și grele prezintă provocări reale. Aici se văd avantajele sistemului Fronius ETR, datorită controlerului inteligent FPA 9000, componentele cu diferite tipuri de găuri și unghiuri pot fi placate ca și când ar fi standard. Nu mai este nevoie de centrarea manuală a componentelor, aceasta se realizează automat.  De aici rezultă un alt avantaj: poziționarea precisă crește vizibil calitatea sudurii.
  Quick Contact Icon
  Quick Menu Icon Products
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.