Pregatire sudori

Școala de sudură Mecanosud a pregătit și a testat până în prezent, peste 500 de sudori. Cu toții au dobândit abilități profesionale care i-au ajutat să obțină locuri de muncă în România și în străinătate.

În mod constant, Mecanosud desfășoară module intensive de pregătire profesională atât pentru specializarea cât și pentru inițierea în meseria de sudor. În cadrul școlii, utilizăm aproape orice fel de material de sudură, cât și aparate profesionale pentru instruire teoretică și practică.

Desfasurare pregatire
1
Initiere

Inițierea în meseria de sudor

2
Perfectionare

Perfecționarea în diferite proceduri de sudare

3
Aprofundare

Aprofundarea cunoștințelor dobândite în vederea susținerii unui examen de evaluare

4
Dezvoltare

Creșterea nivelului profesional în vederea autorizării

Curs de sudura

Modulele de pregătire se desfășoară în atelierul propriu al firmei Mecanosud și constă în 80 de ore de sudură efectivă pe parcursul a patru săptămâni, cu program flexibil în funcție de posibilitățile viitorului sudor. La finalul cursului, cunoștințele dobândite vor fi testate cu ajutorul susținerii unui examen de evaluare.

De la școala Mecanosud, cursantul care devine sudor pleacă mereu cu lecția învățată!

Tehnici de sudura

În cadrul școlii Mecanosud, cursanții au acces la aproape orice fel de material de sudură, de la table, sârmă, gaz de protecție, electrozi, duze, bagete tig, pietre de tăiat polizor etc.

Se vor utiliza aparate de sudură Fronius de ultimă generație și dispozitive pentru învățarea sudurii la poziție: manuși de sudură, geamuri mască de sudură, duze de plasmă etc.

Aparatele de sudură Fronius sunt fabricate și asamblate în Austria. La fabricare au fost folosite materiale de cea mai bună calitate și acestea sunt în conformitate cu standardele și normativele ISO 9001, EN 60974-1, EN 50199.

Folosim următoarele tipuri de aparate de sudură Fronius:

  • Cu ELECTROD și TIG
  • MIG / MAG
  • WIG / TIG
  • În puncte
  • Pistolete

Scoala de sudori Mecanosud
Pregatire practica si teoretica pentru meseria de sudor

Quick Contact Icon
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.