Reparatii calibrare aparate

Service pentru toate tipurile de echipamente de sudură si tăiere - Solutii tehnice de specialitate

Pentru a avea mereu echipamente performante si productive este absolut necesar să efectuati întretineri permanente si reparatii corespunzătoare, realizate la timp si în conformitate cu prevederile producătorului.

In cazul in care clientul este nemultumit de functionarea aparatului, respectiv aparatul se defecteaza in termen de 14 zile de la data predarii, beneficiarului aparatului respectiv i se vor returna integral banii platiti de catre acesta pentru reparatia aparatului respectiv; in acest caz piesele inlocuite (placi electronice, componente electronice) se vor returna furnizorului.

Reparatii aparate sudura

Pentru protectia reparatiei, respectiv pentru a nu se umbla in aparat de catre persoane neautorizate, se vor aplica sigilii pe carcasa aparatului avand notata data predarii aparatului la beneficiar.

Prin semnarea unui contract de service aveti asigurate toate operatiunie de întretinere preventivă, precum si toate reparatiile necesare bunei functionări a utilajelor, pentru continuitatea activitătilor de productie pe perioada reparatiei se pune la dispozitie un aparat de sudură similar cu cel defect.

Pentru toate tipurile de aparate de sudură, societatea noastră oferă clientilor săi service specializat, fie la sediul nostru, fie la sediul clientului sau la locul de lucru al echipamentului, programul de lucru fiind întreaga săptămână.

Calibrare aparate sudura

Aparatul de calibrare verifică exigent aparatul de sudura şi certifică corectitudinea parametrilor de sudură afişaţi pe consola aparatelor de sudură.

La finalizarea procedurii de calibrare se emite un CERTIFICAT DE CALIBRARE care cuprinde valorile parametriilor si masuratorile electrice, iar in cazul in care aparatul este corespunzator va fi marcat cu un autocolant care precizeaza data calibrarii.

Se calibreaza aparatele pentru toate procedeele de sudura MIG/MAG, TIG, ELECTROD, PLASMA, MICROPLASMA etc.

Se calibreaza orice aparat de sudura indiferent de producator , exemplu : FRONIUS, CLOOS, KEMPPI, ESAB, EWM, TELWIN, ESS, etc.

Quick Contact Icon
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.