Sarma

Formular cerere oferta

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Sarma pentru sudarea otelurilor carbon
  SG2 este o sarma de sudura cuprata lucios, din otel slab aliat cu mangan si siliciu. Se utilizeaza la sudarea in mediu de gaz protector (CO2 si amestecuri de gaze) a otelurilor carbon si slab aliate in constructii de nave, recipienti sub presiune, cazane, etc. Calitatea ridicata a otelului, a starii suprafetei si a etalarii spira la spira confera o foarte buna derulare a sarmei in procesul de sudare semi-automata si automata precum si o foarte buna calitate a cusaturii sudate. Transferul de metale optim, fara stropi, atat in cazul utilizarii protectiei cu amestecuri de gaze, cat si a dioxidului de carbon.
  Sarma pentru sudarea otelurilor aliate
  O sarma plina crom-nichel-molibden rezistenta la coroziune pentru sudarea aliajelor de inox austenitic de tip 18%Cr – 8%Ni și 18%Cr – 10%Ni – 3%Mo.
  OK Autrod 316 LSi are o rezistență generală bună la coroziune; în special, aliajul are o rezistență foarte bună la coroziune în medii acide și clorurate.
  Aliajul are un conținut scăzut de carbon si este recomandat în special atunci când există riscul coroziunii intergranulare. Conținutul ridicat de siliciu îmbunătățește proprietățile de sudare, cum ar fi umectarea. Aliajul este utilizat pe scară largă în industria chimică și in industria alimentara, precum și în construcțiile navale și în diferite tipuri de structuri arhitecturale.
  Sarma pentru sudarea otelurilor slab aliate
  Sarma MIG slab aliata ESAB OK ER100S-G (ESAB OK Aristorod 69 (13.29)) pentru sudarea otelurilor care necesita o sudura rezistenta.
  Sarma MIG slab aliata Esab necuprata, cu crom-nichel-molibden (0.3%Cr, 1.4%Ni, 0.25%Mo), pentru sudarea de tip GMAW a otelurilor care necesita o sudura rezistenta. Formarea de stropi este minima.
  Standard de clasificare :
  SFA/AWS A5.28ER100 S-G EN ISO 12070, 12534 G Mn3NiCr Mo
  Quick Contact Icon
  Quick Menu Icon Products
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.