Set sudare Artis 170

În dezvoltarea noilor aparate de sudare WIG manuală Artis 170/210, Fronius s-a concentrat în totalitate pe beneficiile clientului. Cerința principală era un arc electric stabil, fără compromisuri. Frecvența de lucru mai mare a tehnologiei pe bază de invertor face posibilă această stabilitate, datorită sistemului de comandă foarte precis. Eficiența maximă a duratei active, puterii de ieșire și a tensiunii de alimentare de la rețea sunt alte rezultate ale acestei tehnici de proces optimizate.

Cu astfel de aparate, sudarea WIG este mai simplă ca niciodată!

Citeste mai mult Cere oferta

Formular cerere oferta

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  30% TOLERANȚA TENSIUNII DE ALIMENTARE DE LA REȚEA LA PUTERE DE IEȘIRE MAXIMĂ

  Oscilațiile de tensiune sau tensiunea de intrare prea redusă pot fi compensate optim de tehnologia pe bază de invertor, astfel încât să se asigure întotdeauna puterea maximă de ieșire. Acesta este un avantaj enorm în special în rețelele ecranate defectuos.

  CORECȚIA FACTORULUI DE PUTERE - PFC (POWER FACTOR CORRECTION)

  PFC asigură consumul de curent sinusoidal și utilizează astfel în mod eficient puterea existentă: Se consumă din rețea doar puterea absolut necesară. Pe lângă această economisire de energie, permite astfel cabluri mai lungi de alimentare de la rețea, o compatibilitate îmbunătățită cu generatorul și curenți de sudare mai ridicați. Cu Fuse Parameter sudorul poate seta curentul maxim absorbit de la rețea și astfel, se poate adapta la condițiile locale – în special pe șantiere, acolo unde se utilizează numeroase aparate.

  CARCASĂ ȘI SUPORT INTERN ROBUSTE DIN PLASTIC

  Suportul intern este elementul central al structurii constructive a sursei de curent. Acesta menține toate componentele în poziție. La fel ca și carcasa, acesta este confecționat din plastic rezistent și este încercat la solicitări mecanice mult peste limitele inpuse de standard. Astfel, a fost obținută cea mai bună robustețe menținând totodată greutatea redusă. Aparatele de sudare WIG TransTig 170 / 210 sunt dotate standard cu un filtru reutilizabil pentru praf/impurități. Astfel, componentele de putere din interiorul aparatelor rămân curate, fără impurități.

  Putere absorbită 2,6 kVA @ 140 A TIG
  Greutate 9,8 kg
  Dimensiuni 435 x 160 x 310 mm
  Tensiunea de alimentare de la rețea -30 % / +15 % 230 V (MV 120/230 V)
  Durata activă WIG 40% 170 A
  Durata activă WIG 100% 140 A
  Durata activă MMA 40% 150 A
  Durata activă MMA 100% 110 A
  Amorsare HF Da
  Răcire Gaz
  Clasa de protecție IP23
  Tensiunea de mers în gol 97 V
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.