TransSteel 3000 C Pulse

Indiferent de aplicaţia de sudare – acum puteţi suda cu electrod învelit, MIG/MAG şi WIG cu un singur aparat!

Aparatele TransSteel au fost dezvoltate în special în vederea utilizării pentru oţel. Extinderea cu funcţia Pulse face ca sistemele de sudare să devină acum adevărate sisteme polivalente, deoarece multiplele funcţii susţin munca sudorului în cele mai diverse aplicaţii. Sudarea în curent pulsat asigură aspectul de solzi al sudurii, iar energia liniară mai mică diminuează posibilitatea deformării în cazul tablelor subţiri.

Citeste mai mult Cere oferta

Formular cerere oferta

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  118 linii sinergice:

  • Oţel, CrNi, AlMg, AlSi, tubulare cu pulbere metalică, tubulare rutilice, tubulare bazice, tubulare cu autoprotecţie
  • Diametrul sârmei 0,8– 1,2mm
  • Opt amestecuri diferite de gaze Conceptul de operare intuitiv permite sudorilor o punere în funcţiune imediată – fără cunoştinţe preliminare despre aparat.

  Toţi parametrii de sudare importanţi sunt vizibili şi reglabili pe panoul frontal al aparatului. Pentru a fi gata de sudare, mai trebuie doar selectate gazul, diametrul sârmei şi grosimea materialului. Funcţia Pulse a aparatului TransSteel 3000C permite viteze de sudare mai mari la materiale mai groase. Datorită arcului electric în impulsuri se reduc şi prelucrările ulterioare, întrucât se formează mai puţin stropi de sudură.

  Descriere Valoare
  Tensiune de reţea 3 x 380/400 V, 3 x 460 V
  Siguranţă fuzibilă de reţea (lentă) 35 A
  Curent de sudare min. 10 A
  Curent de sudare max. 300 A
  Curent de sudare 10 min/100% DA 240 A
  Tensiune de mers în gol 59 V
  Clasă de protecţie IP 23
  Dimensiuni L x l x h 747 x 300 x 497 mm
  Greutate 36 kg

  SUDARE ÎN IMPULSURI - controlat şi rapid
  Setarea se face simplu din meniul principal, permiţând o sudare controlată în zona arcului globular.

  SUDARE ÎN PUNCTE şi SUDARE INTERMITENTĂ - fără deformarea materialului
  Cu ajutorul modului de sudare în puncte se pot aplica puncte de sudură uniforme. Pauza dintre intervale se poate alege liber, de aceea este procedeul ideal pentru heftuirea pieselor. Sudarea intermitentă asigură nu doar un aspect de solzi al sudurii. Energia liniară mică diminuează inclusiv posibilitatea deformării la tablele subţiri.

  FUNCŢIONARE SPECIALĂ ÎN 4 TACTE - pentru un arc electric mai stabil
  Modul de funcționare „Funcționare specială în 4 tacte” este adecvat în special pentru sudarea într-un domeniu de putere mai ridicat. În modul de funcţionare specială în 4 tacte, începerea sudării se face cu o putere mai mică. În acest fel, arcul electric se stabilizează mai uşor.

  SYNCHROPULSE - structură de solzi pentru aliajele de aluminiu
  Opţiunea „SynchroPuls“ se recomandă pentru sudarea aliajelor de aluminiu la care se doreşte, pentru aspectul estetic, o structură de solzi. Acest efect se obține prin alternarea puterii de sudare între două puncte de funcționare.

  INVERSAREA POLARITĂŢII
  Inversarea polarităţii se poate face, la sudarea cu sârmă cu autoprotecţie, în câteva secunde.

  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.