TransSteel 4000 Pulse

Indiferent dacă este vorba despre construcţia de rezervoare, poduri sau utilaje terasiere: cu linii sinergice optimizate, TransSteel 4000 Pulse prezintă caracteristicile necesare sectorului de construcţii metalice grele.

Aplicaţiile pe aluminiu şi oţel inoxidabil sunt o joacă de copii pentru variantele TransSteel cu funcţia Pulse. Întreprinderile mici şi mijlocii pot profita de această diversitate a materialelor, întrucât un singur aparat acoperă perfect o gamă largă de domenii de utilizare.

Conceptul de operare intuitiv permite sudorilor o punere în funcţiune imediată – fără cunoştinţe preliminare despre aparat. Toţi parametrii de sudare importanţi sunt vizibili şi reglabili pe panoul frontal al aparatului. Pentru a fi gata de sudare, mai trebuie doar selectate gazul, diametrul sârmei şi grosimea materialului.

Citeste mai mult Cere oferta

Formular cerere oferta

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Pentru a realiza rapid şi simplu aplicaţii de sudare recurente, se pot salva cinci parametrizări specifice - aşa-zisele Easyjobs. Cu o simplă apăsare de tastă se pot accesa parametrii de sudare doriţi.

  Cu ajutorul unei combinaţii de taste, panoul de operare al TransSteel 4000 Pulse se poate bloca. În acest fel, dereglarea accidentală a parametrilor de sudare este exclusă. În plus, este disponibil un întrerupător cu cheie opţional.

  SUDARE ÎN IMPULSURI - CONTROLAT ŞI RAPID
  Sudarea controlată în zona arcului globular, precum şi cea mai bună sudabilitate posibilă la sudarea aluminiului fac parte astfel din dotarea de bază.

  FUNCŢIONARE SPECIALĂ ÎN 4 TACTE - PENTRU UN ARC ELECTRIC MAI STABIL
  Modul de funcționare „Funcționare specială în 4 tacte” este adecvat în special pentru sudarea într-un domeniu de putere mai ridicat. În modul de funcţionare specială în 4 tacte, începerea sudării se face cu o putere mai mică. În acest fel, arcul electric se stabilizează mai uşor.

  SYNCHROPULSE - STRUCTURĂ DE SOLZI PENTRU ALIAJELE DE ALUMINIU
  Opţiunea „SynchroPuls“ se recomandă pentru sudarea aliajelor de aluminiu, la care se doreşte, pentru aspectul estetic, o structură de solzi. Acest efect se obține prin alternarea puterii de sudare între două puncte de funcționare.

  SUDARE ÎN PUNCTE ŞI SUDARE INTERMITENTĂ - FĂRĂ DEFORMAREA MATERIALULUI
  Cu ajutorul modului de sudare în puncte se pot aplica puncte de sudură uniforme. Pauza dintre intervale se poate alege liber, de aceea este procedeul ideal pentru heftuirea pieselor. Sudarea intermitentă asigură nu doar un aspect de solzi al sudurii. Energia liniară mică diminuează inclusiv posibilitatea deformării la tablele subţiri.

  Descriere Valoare
  Tensiune de reţea 3 x 380 V - 460 V
  Siguranţă fuzibilă de reţea (lentă) 35 A
  Toleranţă reţea -10/+15 %
  Putere aparentă max. 20,42 kVA
  Curent de sudare min. 10 A
  Curent de sudare max. 400 A
  Curent de sudare 10 min/100% DA 340 A
  Tensiune de mers în gol 65 V
  Clasă de protecţie IP 23
  Dimensiuni L x l x h 747 x 300 x 497 mm
  Greutate 32,5 kg

  DOCUMENTAREA DATELOR DE SUDARE
  Documentarea datelor de sudare este esenţială mai ales în construcţiile metalice. Structurile metalice portante, produsele din producţia de serie sau componentele sensibile trebuie adesea să poată fi trasabile până la ultimul parametru de sudare. Cu opţiunea Easy Documentation, TransSteel 4000 Pulse oferă acum posibilitatea de a înregistra datele de sudare în modul cel mai simplu cu putinţă. Pe partea posterioară a aparatului se poate conecta un stick USB (conţinut în setul de livrare la opţiunea Easy Documentation). Prin intermediul stick-ului USB conectat se poate exporta un fişier csv cu datele de sudare.

  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.